Havacılık İngilizce Dil Eğitimi

[vc_row margin_bottom=”-20″][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Havacılık sektörüne özel İngilizce dil eğitim programlarımız ile havacılık İngilizcesini yalnızca sınav geçmek için değil, İngilizceyi konuşabilmek için. Havacılık İngilizcesi bir çok İngilizce konuşan personel içermektedir.

Pilot İngilizcesi olarak bire bir soru & cevap ile ilerleyen eğitim yöntemimiz ile sizi konuşma vaziyete getirip, ardından akademik (genelde pratiğe girmeyen) konularını işleyip, arada pratik yaptırıyoruz.

Kabin memurluğu İngilizcesi olarak biraz daha kibar ve resmi dile yönelik örneklere giriyoruz. Host ve Hosteslerin İngilizcesi kursunda biraz daha müşteriler ile nasıl hoş karşılanır, nasıl hitap edilir vs. gibi aktiviteler uygulanabilir.

Hostes İngilizcesi gibi havacılık personel İngilizcesi aynı şekilde biraz daha kibarlığa ve resmiyete yönelik artı teknik İngilizce konuşma ve teknik/genel/fiyat bilgi aktarma pratiği uygulanabilir.

Hazırda çalışıp havacılık İngilizcesini geliştirmek isteyenler için esnek eğitim programlarımız ile sizin seyyahtınız çıktığında ders hakkınızı yakmadan o haftayı atlayabilirsiniz. Çalışma saatlerinize göre siz kendi programınızı yazın, ve biz size uyalım!

ICAO için hazır olun! Pronunciation (Telafüz), Structure (Cümle yapılandırma), Vocabulary (Kelime Hazne), Fluency (Akıcılık), Comprehension (Anlama), Interaction (Etkileştirme) – hepsi gerekli ve ancak Direct Method ile mümkün! Esnek saatlerimiz ile İngilizcenizi geliştirin, Ana dili İngilizce olan (Native Speaker) eğitmenlerimiz ile İngilizce Pratik yapın.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”428″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”499″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_custom_heading text=”İngilizce Havacılığın Ortak Dilidir” font_container=”tag:h4|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

Havacılık sektörü tüm dünyada hızlı bir şekilde büyümekte ve uçak sayıları artmaktadır. Hava yollarının filolarında bulunan uçak sayılarındaki bu artış beraberinde pilot, mühendis, teknisyen ve kabin memuru gereksinimini de arttırmaktadır. Havacılığın tüm dünyadaki ortak dili İngilizcedir ve bütün havacılık şirketlerinde benzer iş tanımlarına sahip olan bu meslek dalları için olmazsa olmaz tek koşul iyi bir İngilizceye sahip olmaktır.

Hosteslik kazancı iyi olan, büyüleyici ve prestijli bir meslektir. Maddi kazançlarının yanı sıra, dünyayı gezmek ve gittiğiniz yerlerde beş yıldızı otellerde kalmak bu mesleğin farklı kazanımlarıdır.

Hosteslerin öncelikli görevi yolcuların güvenli ve konforlu bir seyahat gerçekleştirmesini sağlamaktır. Ayrıca, uçak içi ikram ve katalog ürünlerinin satışlarından da sorumludurlar.

Hostesler çalışmakta oldukları hava yolu firmasının uçak içerisindeki görünen yüzü ve temsilciliği görevlerini de yürütürler. Yurt içi ve yurtdışı uçuşlarda birçok farklı ülkeden yolcuya hizmet verirler.

Dolayısı ile misafirler ile iyi anlaşabilmek, onları doğru yönlendirebilmek ve onlarla düzgün ve akıcı bir biçimde iletişim kurabilmek için iyi seviyede bir İngilizce bilgisine sahip olmalıdırlar.

Havacılık, host ve hosteslik İngilizce çözümleri sağlayan Biz English ile tanışın. [/vc_column_text][vc_custom_heading text=”Konuşma Ağırlıklı, Pratik ve İşinizde Kullanabileceğiniz İngilizce” font_container=”tag:h5|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

Pilotluğu veya kabin memurluğunu meslek olarak edinmek istiyorsanız ve İngilizceniz yeterli değil ise, İngilizce seviyenizin bu hayalinize engel olmasına izin vermeyin. Biz English’te kullanılan Direct Method ile Havacılık İngilizcesi seviyenizi kolaylıkla ve çok kısa bir sürede üst noktalara taşıyabilir, konuşma, okuma, anlama ve yazma becerilerinizi geliştirebilirsiniz.

Havayollarının başvurularında kabul edeceği IELTS, TOEFL, TOEIC gibi İngilizce sınavlarında ya da bu firmaların kendi bünyelerinde gerçekleştirdiği Dyned gibi İngilizce sınavlarında yeterli puanları kolaylıkla alabilirsiniz. Anadili İngilizce olan eğitmenlerimizle gerçekleştireceğiniz birebir İngilizce dersleri neticesinde Havacılık İngilizcenizi geliştirebilir, katılacağınız işe alım mülakatlarında kolaylıkla başarılı olabilirsiniz.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]